Nyhet for økonomistudenter – pensumbasert Excel!

Via Okonomistudenten.no tilbyr vi nå pensumbasert Excel-opplæring for deg som studerer økonomifag. Bli med i testgruppen for økonomistudenter og prøv tjenesten gratis!

Arbeidslivet forventer at nyutdannede kandidater og økonomistudenter er gode brukere av regneark. Universitetene og høyskolene har i de fleste fagene ikke noe strukturert opplegg for at studentene skal lære seg dette. Derfor har vi gått sammen med lærebokforfatter Børre A. Olsen for å utvikle en nettbasert tjeneste skreddersydd for økonomistudentene. Olsen har gitt ut boken «Excel for økonomistudenter», hvor det gis excelopplæring som er knyttet til pensum i økonomiutdanningen. Børre A Olsen er amanuensis ved Nord universitet, der han underviser i fag innen bedriftsøkonomisk analyse.
Okonomistudenten.no gir økonomistudenten bedre faglig utbytte under studiene, og gjør de bedre rustet for jobb i det private næringslivet.

Okonomistudenten.no er under utvikling og er en nettbasert tjeneste som tilbyr pensumbasert Excel-opplæring i form av videoleksjoner, oppgaver, maler og eksamensoppgaver. I tillegg vil det tilknyttes relevant e-læring for å ytterligere øke kompetansen. Du har muligheter til å snakke med andre økonomistudenter via vårt deltakerforum og delta på webinar.

Nå søker vi studenter som kan teste tjenesten. Derfor gir vi gratis tilgang mot at du tester tjenesten. Du vil kunne motta enkle spørreundersøkelser eller bli spurt om din mening om tjenesten, men vi lover å ikke mase for mye på deg! Det er enkelt å registrere seg som testbruker, og vi takker for din nysgjerrighet. Registrer deg her.

Som takk for hjelpen vil du som testbruker få et unikt videreføringstilbud av oss den dagen løsningen er ferdig og skal publiseres for resten av verden. Dette er selvfølgelig et tilbud helt uten forpliktelser, og du kan velge å avslutte ditt abonnement den dagen dette blir en betalingstjeneste.

Visste du at Datapower har flere nettbaserte kurs til salgs som gir deg umiddelbar tilgang? Se vårt utvalg av nettkurs her.