Smittevern et konkurransefortrinn for håndverksbedrifter

Håndverkerforeningen i Trondheim har inngått avtale med DataPower Learning om levering av e-læringskurs.

En kombinasjon av videoer, teori, oppskrifter og tester gjør det enkelt å lære seg de nye verktøyene og funksjonene i applikasjonene. Det legges vekt på bruk av animasjoner, visuelle effekter og interaktivitet i e-læringen, noe som virker mer moti

– Det å kunne dokumentere at man er oppdatert på smittevern er viktig for våre 130 medlemsbedrifter i Håndverkerforeningen i Trondheim, sier daglig leder Ranka Erić Kvarving.  Flere medlemmer har etterspurt kurs vi nå kan tilby gjennom dette samarbeidet, blant annet førstehjelp og smittevern.

Det er spesielt viktig for oss å ha samarbeid med en lokal bedrift som DataPower Learning. Når det finnes så gode tilbydere i Trøndelag, trenger vi ikke å se til andre kanter av landet for å finne samarbeidspartnere.

Lett å administrere

DataPower Learning har kursopplegg som både er skreddersydd for håndverksbedrifter, er lett å administrere for daglig leder eller administrator, og ikke minst kan gjennomføres elektronisk på telefon, nettbrett eller datamaskin.

Oppdatert med noen få tastetrykk

– At kurset oppdateres løpende og at det er gjort med noen tastetrykk å få kunnskap om de nye endringene er fantastisk, sier Kvarving. Attpåtil har vi fått en gunstig avtale med at for hver som kjøper kurset går en viss provisjon til Håndverkerforeningen for hver lisens som selges. I tillegg får våre medlemmer en sterkt rabattert pris.

Egen kjøpsløsning

DataPower Learning har satt opp en egen kjøpsløsning Håndverksforeningen i Trondheim hvor medlemmene finner produktene. Her kan man betale med Vipps eller kort.

– Medlemsbedriften kan gå inn på nettsiden vår og få tilgang på smittevernkurset, og være i gang med kurset i løpet av få minutter, sier Kvarving. Og DataPower Learning har flere kurs som kan være aktuelle for medlemsbedriften. Både fagkurs, datakurs og førstehjelp, HMS og den slags.

Totalleverandør av e-læring

– Og vi kan lage nye kurs, sier daglig leder Kirsti Brandsegg Arntsen, DataPower Learning. Vi har mange års erfaring med fagopplæring innen rør- og byggfag.  I årens løp har vi levert tusenvis av e-kurs og gjennomført millioner av kursenheter

Om det er e-læring for internt bruk, eller noe som skal brukes overfor kunder, er DataPower Learning behjelpelig med utvikling, drift og ikke minst salg og salgsløsninger.

– Ta kontakt, så tar vi en prat og diskuterer mulighetene, sier Arntsen.