Skreddersydd opplæring

Datapower hjelper deg og din organisasjon med å lage fleksibel, skreddersydd og målrettet opplæring, akkurat slik du vil ha det!

Kanskje er tiden moden for å digitalisere kursrommet og gjennom det nå nye markeder? Ønsker du å styrke kompetansen internt i virksomheten på en fleksibel og effektiv måte? Ønsker du å kunne tilby nettbaserte kurs? Vi utvikler og lager e-læring og nettbaserte kurs etter dine behov.

Vi har laget kurs og opplæring til en rekke ulike applikasjoner, fag og bransjer, og kan vise til et bredt spekter av produksjoner. Mulighetene er mange!

Ta kontakt for en uforpliktende prat om skreddersydd opplæring ut fra dine ønsker og behov.

Eksempler på kurs laget med/for kunde:

Gjennom et langt og godt samarbeid med Rørentrepenørene har vi laget en unik samling av 12 nettbaserte kurs som til sammen dekker fagplanen for rørleggerfaget. Kursene benyttes både i fagutdanningen og til intern kompetanseheving i bransjen.

Sammen med VBL har vi laget en kurspakke bestående av 7 kurs for at lærlinger skal tilegne seg teoretiske kunnskaper i ventilasjon- og blikkenslagerfaget. Mange bruker også programmet til opplæring av ansatte i bedriften, eller for oppfrisking av kunnskap.

Eksempler på kurs laget for salg i egen nettbutikk:

Førstehjelpskurset lærer deg hvordan du utfører livreddende førstehjelp. Bestått ettertest gir kursbevis.

En kombinasjon av videoer, teori, oppskrifter og tester gjør det enkelt å lære Excel. 59 opplæringsvideoer

E-læringskurset gir deg en opplevelsesrik og praktisk opplæring i den digitale notatblokken OneNote.